Koulutarvikkeita Ugandaan
Hanne, Laura ja Satu Suomi Tue tyttöjen oikeuksia

Koulutarvikkeita Ugandaan

Hei! Me matkustimme maaliskuussa Ugandaan tutustumaan tarkemmin Plan Internationalin toimintaan ja siihen, miten tyttöjen oikeuksia oikeastaan edistetään.

Ugandassa on vielä paljon tehtävää tyttöjen aseman suhteen. Tiesitkö, että mitä pidempään tyttö pysyy koulussa, sitä myöhemmin hän avioituu ja hankkii lapsia? Siksi koulutuksen mahdollistaminen ja sen laadun varmistaminen ovat Planin toiminnan keskiössä.

Yhdessä voimme tehdä paljon. Keräsimme ennen matkaamme varoja ugandalaisten lasten koulutarvikkeiseen. Lahjoitusten ansiosta saimme hankittua paikalliseen kouluun yli 1000 koulukirjaa sekä sylin täydeltä vihkoja ja kyniä. Katso, miten iloiseksi opettajat ja oppilaat lahjoituksesta tulivat.

Sinäkin voit vielä osallistua! Keräyksestä ylimenevät rahat ohjataan Planin työhön tyttöjen suojelua ja koulutusta edistäviin ohjelmiin Ugandassa. Lahjoittajana saat Planilta tietoa, miten lahjoitusvarat auttavat.

Tervetuloa mukaan edistämään tyttöjen oikeuksia!

Hanne, Laura ja Satu
Tyttöjen oikeuksien tukijatPs. Tapasimme Ugandassa myös omat kummilapsemme. Suosittelemme lämpimästi tutustumaan myös kummiuteen. Se on hieno tapa auttaa!

Kerätty yhteensä:
Tavoite: 3 000 €
Kausi:
23.2.2018 30.6.2018

Toiminta

Lahjoitukset:

Uusimmat lahjoitukset

{{don.Amount | number:0}} €
{{don.Name}}
{{don.Message}}
Koulutarvikkeita Ugandaan
Hanne, Laura ja Satu
{{don.MessageAnswer}}
Tällä keräyksellä ei ole vielä lahjoituksia.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close