Kerätty yhteensä: {{dynamicProperties.raisedAmount | number:0}}

Miten lahjoituksesi auttaa?

10 € – vettä kuukaudeksi yhdelle pakolaisperheelle
20 € – hyttysverkot ja huovat yhdelle pakolaisperheelle
35 € – tarvikkeet yhden perheen väliaikaismajoitukseen: pressu, köyttä ja nukkumisalustat
90 € – hygieniatarvikkeet yhdelle perheelle sairauksien ja infektioiden ehkäisemiseksi

Keräyslupa: POL-2015-4693

Katastrofeissa lapset ovat erityisen haavoittuvassa asemassa. Heitä uhkaavat esimerkiksi epidemiat, aliravitsemus, väkivalta ja hyväksikäyttö.

Käynnistä oma keräys ja auta katastrofeista kärsiviä lapsia jo nyt. Voit myös osallistua lahjoittamalla alla näkyviin keräyksiin.

Lähtemällä mukaan tuet humanitaarista työtämme, jotta voimme aloittaa tehokkaan avustustyön heti, kun katastrofi iskee ja apuamme tarvitaan. Toimimme yli 70 maassa ja olemme kriisin iskiessä usein paikalla jo valmiina. Turvaamme kriiseissä ja katastrofeissa lasten ja heidän perheidensä perustarpeet.

Toimitamme katastrofialueille hätäapuna muun muassa ruokaa, väliaikaissuojia, puhdasta vettä sekä hygieniatarpeita. Suojelemme lapsia ja perustamme väliaikaiskouluja. Koulu tarjoaa lapsille mahdollisuuden turvalliseen arkirytmiin myös poikkeustilanteissa.

Viime vuosina olemme antaneet humanitaarista apua lapsille ja perheille, jotka ovat kärsineet esimerkiksi:

  • Nepalin maanjäristyksistä
  • Filippiinien Hayian-supertaifuunista
  • El Niñon aiheuttamista kuivuuksista Etiopiassa
  • Syyrian kriisistä ja joutuneet pakenemaan Jordaniaan
  • Itä-Afrikan ruokakriisistä.

Parhaillaan autamme tuhansia rohingya-perheitä, jotka ovat paenneet Bangladeshiin Myanmarin väkivaltaisuuksia. Myanmarista on paennut jo yli miljoona ihmistä, joista valtaosa on lapsia ja naisia. Erityisen haavoittuvassa asemassa ovat yksin tulleet lapset sekä teini-ikäiset tytöt, alle viisivuotiaat lapset ja raskaana olevat ja imettävät naiset. He tarvitsevat välitöntä apua.

Jordaniassa tuemme Syyriasta paenneita perheitä. Ylläpidämme ulkoministeriön ja lahjoittajiemme tuella varhaiskasvatustoimintaa kahdessa keskuksessa Azraqin pakolaisleireillä sekä kahdessa keskuksessa Itä-Ammanissa. Keskukset tarjoavat lapsille turvallisen aikuisen ja ohjattua toimintaa elämän perustaitojen opiskeluun. Tuemme myös lasten ja teini-ikäisten harrastustoimintaa.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close