Sivustomme käyttää evästeitä tarjotakseen parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Tule mukaan

Onko sinulla tulossa juhlapäivä, ja tarpeettomien tavaralahjojen sijasta haluaisit läheistesi lahjoittavan tyttöjen oikeuksien hyväksi?

Valitse lahjoituskohde

Tyttöjen koulutus

Koulutus on tyttöjen ihmisoikeus, mutta miljoonat tytöt jäävät kokonaan koulutuksen ulkopuolelle tai joutuu keskeyttämään koulunkäyntinsä liian varhain. Tue tyttöjen koulutusta.
Aloita keräys tai lahjoita

Lasten oikeudet

Kaikilla lapsilla on oikeus turvalliseen lapsuuteen. Edistämme kaikkein heikoimmassa asemassa olevien lasten mahdollisuuksia tasa-arvoiseen ja turvalliseen elämään, myös kriiseissä. Tue maailman lapsia.
Aloita keräys tai lahjoita

Oikeus päättää omasta kehosta

Jokaisella on oikeus päättää kehostaan, mutta moni tyttö joutuu naimisiin liian aikaisin ja vasten tahtoaan, kokee seksuaalista väkivaltaa ja joutuvat silvotuiksi. Tue tyttöjen oikeutta päättää omasta kehostaan.
Aloita keräys tai lahjoita

Voit perustaa oman keräyksesi helposti ja nopeasti

1. Valitse lahjoituskohde ja avaa keräys.

2. Kutsu ystäväsi mukaan somessa tai sähköpostitse.

3. Seuraa lahjoituksia ja viestejä omalla keräyssivullasi.

Mitä lahjoituksellasi saadaan aikaan?

10 € – Yksi vapaaehtoinen pääsee osallistumaan koulutukseen seksuaali- ja lisääntymisterveydestä. Lahjoituksesi avulla vapaaehtoiset jakavat luotettavaa tietoa aiheesta eteenpäin ja auttavat purkamaan haitallisia uskomuksia ja tapoja.

25 € – Jopa kymmenen lasta pääsee terveystarkastukseen. Aliravitsemus on erityisen vakavaa lapsille. Lahjoituksellasi järjestämme pienten lasten terveystarkastuksia aliravitsemuksen tunnistamiseksi ja hoitamiseksi.

120 € – Yksi tyttö pääsee osallistumaan kymmenen päivän digitaitoleirille. Kun tytöt pääsevät käyttämään teknologiaa ja internetiä, he voivat vaikuttaa asioihin ja oppia työelämässä tarvittavia digitaitoja.

Lahjoittamalla autat tyttöjä ja lapsia kehittyvissä maissa. Keräyskohteet vastaavat työmme eri osa-alueita. Jotta lahjoitukset auttavat kaikkein parhaiten ja tehokkaimmin, ohjaamme lahjoitetut varat niihin ohjelmiin ja hankkeisiin, joissa varoille on kulloinkin suurin tarve. Lahjoitusten tuella teemme sekä pitkäjänteistä kehitysyhteistyötä että autamme nopeasti myös katastrofialueilla. Edistämme tasa-arvoa ja kitkemme lapsiavioliittoja sekä silpomista, puramme esteitä tyttöjen koulunkäynnin tieltä ja autamme kriisien keskellä, kun hätä on suurin.

Aktiivisimmat keräykset

Näin edistimme lasten oikeuksia vuonna 2022

Lasten oikeudet

Edistimme yli 52 miljoonan lapsen oikeuksia.

Tyttöjen koulutus

Paransimme yli 5 miljoonan tytön koulutusta.

Oikeus päättää omasta kehosta

Paransimme 5,1 miljoonan tytön seksuaali- ja lisääntymisterveyspalveluita.