Liity Planin juoksijaporukkaan

Helsinki City Running Day yhdistää viisi eri juoksutapahtumaa 19.5.2018. Samana päivänä juostaan Helsinki City maraton, puolimaraton, maratonviesti, viiden kilometrin katujuoksu ja perheen pienimmille suunnattu Minimarathon. Tule mukaan Planin juoksijatiimiin tukemaan tyttöjen oikeuksia omalla keräyksellä!

Kehitysmaiden tytöt kokevat syrjintää ikänsä, sukupuolensa ja köyhyytensä takia. Maailmanlaajuisesti 62 miljoonaa tyttöä ei pääse kouluun ja 15 miljoonaa tyttöä joutuu joka vuosi naimisiin alle 18-vuotiaana.

Osallistu juoksutapahtumaan ja pyydä tukijoukkojasi kannustamaan juoksuasi lahjoittamalla keräykseesi.

Kerätyillä varoilla edistämme muun muassa tyttöjen koulutusta ja suojelemme tyttöjä väkivallalta, lapsiavioliitoilta ja liian varhaisilta raskauksilta. Kun tyttöjen oikeudet toteutuvat tasavertaisesti, maailma on parempi paikka kaikille.

Tee näin:

  • Ilmoittaudu haluamallesi Helsinki City Run juoksumatkalle
  • Valitse Planin tiimi täyttäessäsi ilmoittautumislomaketta
  • Perusta oma keräys
  • Kutsu ystävät ja yhteistyökumppanit mukaan tukijoukkoihisi

Levitä tietoa keräyksestäsi helposti somessa tai sähköpostitse. Lahjoitukset ja kannustusviestit näet heti omalla keräyssivullasi.

Jos olet jo rekisteröitynyt Helsinki City Running Day -juoksutapahtumaan, voit aloittaa oman keräyksesi heti täällä.

Juokse tai lahjoita!

Jos juokseminen ei ole sinun juttusi, valitse joku Planin tiimin juoksijoista ja kannusta hänen juoksuaan lahjoittamalla.

Kiitos, että olet mukana.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close